Skip to content

Etableret i 1968

Mennesker-deltagere-konference-13
Mennesker-oplægsholder-konference-01

En unik oplevelse venter dig i HUSET Middelfart

Når du har holdt et arrangement hos os, så ved du, hvorfor så mange kommer igen år efter år. Og hvorfor de altid tager herfra med et smil. I HUSET Middelfart oplever du en gæstfrihed og et serviceniveau, der er helt enestående. Du mærker det fra dit første møde med os, til dit arrangement er vel overstået. Vores personlige mødebookere hjælper med alt det praktiske, vores receptionister tager imod dine gæster med hjertevarme, teknikerne løser alle udfordringer og vores kokke og tjenere kæler om jeres forplejning.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Faciliteter-udendørs-facade-01
Alle typer arrangementer

Velkommen i HUSET Middelfart

Med en placering midt i landet ved et af Danmarks smukkeste naturområder, kan dine gæster både øst og vest for Storebælt nemt finde vej til HUSET Middelfart. Vi hjælper dig med alt fra møder, kurser, konferencer til events og messer. Vi hjælper også meget gerne med både firmafester og private fester. Klik nedenfor og læs meget mere om vores faciliteter, beliggenhed og lokaler i HUSET Middelfart.

Mad-frokost-02
Gastronomi

Mad du husker

Har du nogensinde talt med en tidligere gæst, der har været på besøg i HUSET Middelfart? Det første alle taler om er maden - og med god grund. I HUSET Middelfart lægger vi vægt på smagsoplevelsen skabt af lokale råvarer og økologi. Du finder altid et bredt udvalg af kød, fisk og vegetariske retter, som altid er lækre. Vores kokke tager gerne hensyn til allergier og andet.

Faciliteter-værelser-seng-01
Værelser

Konferencehotel

Du er altid velkommen til at overnatte i HUSET Middelfart. Du kan vælge mellem 4 typer værelser, som både inkluderer enkelt- og dobbeltværelser. Her får du en god nats søvn hvor alle værelser har direkte udgang til grønne arealer. Morgenmaden nydes naturligvis i vores restaurant med direkte udsigt til Hindsgavl Dyrehave. Så er du klar til dagens nye møder.

Forest lake in spring
Omgivelser

Danmarks smukkeste område

Midt i skoven med udsigt til Hindsgavl Dyrehave ligger HUSET Middelfart. En fantastisk beliggenhed der gør, at alle kan nyde naturen. Blot 10 minutters gang derfra kan der bades i Lillebælt eller nydes et glas vin med Danmarks flotteste udsigt. Samtidig er området oplagt til teambuilding med masser af aktiviteter på vandet og for de modige, kan vi arrangere bridge walking på Lillebæltsbroen.

Læs og download brochure

Skal vi afholde dit næste arrangement?

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os.

Huset 16_9 midt ny
mennekser-konferencelokaler-undervisning

Skal vi holde dit næste arrangement?

Lad os tale sammen om, hvordan vi skaber de bedste rammer for dit næste arrangement. Indtast dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Nyheder

Flyt mødet ud – og få nye stimuli ind

Konferencecenter | 04 Apr, 2022

Efterspørgslen på anderledes og utraditionelle mødelokaler bliver større og større. For der sker noget positivt, når man fjerner de klassiske mødeborde, PowerPoint-præsentationen o...

Læs mere

4 råd: Sådan netværker du mest optimalt (i den virkelige verden)

Konferencecenter | 07 Jan, 2022

Uanset om du planlægger eller deltager i møder, messer, kurser og konferencer, så har netværksdelen stor betydning for din karriere. Derfor får du her 4 gode råd til, hvordan du få...

Læs mere

Få udbytte af mødet, også hjemme på kontoret

Konferencecenter | 17 Dec, 2021

Tankerne, ideerne og visionerne er ofte enormt gode, mens selve mødet står på. Men alt for ofte er de noget sværere at implementere, når man vender tilbage til hverdagen. Kender...

Læs mere
Skip to navigation