Skip to content
10. Marts 2021
Konferencecenter

2022 bliver et travlt år for mødebranchen

En stor del af dette års planlagte møder, seminarer og konferencer er blevet udskudt til 2. halvår af 2021 – og endnu flere til 2022. Næste år tegner derfor til at blive et rekordår for afholdelse af fysiske møder og konferencer.

Hvis datoen er afgørende for dit næste arrangement, så er det nu, du skal booke det. Opfordringer kommer fra HUSET Middelfarts centerchef Trine Duus Andreasen. Mange møder, kurser og konferencer er nemlig blevet flyttet til slutningen af 2021 og begyndelsen af 2022.

– Vi har mange loyale kunder, som endelig kan afholde deres arrangementer fysisk her i HUSET Middelfart, hvilket vi er rigtig glade for, siger Trine Duus Andreasen, centerchef i HUSET Middelfart.

Planlæg næste års arrangementer nu

Inden for den seneste måned er bookningerne for 2022 også for alvor begyndt at rulle ind, og i skrivende stund er der planlagt flere store konferencer og møder i HUSET Middelfart Konferencecenter efter sommerferien, og endnu flere næste år.

– Vi har modtaget rigtig mange forespørgsler det seneste stykke tid. Desværre har vi også været nødt til at takke nej til enkelte datofaste arrangementer i efteråret, da kalenderen allerede er godt fyldt op af udskudte arrangementer fra foråret. Samtidig begynder vi at have flere fuldt bookede dage i kalenderen for næste år, og der er derfor god grund til at mødeplanlæggere allerede inden sommerferien tager fat i os, hvis de ønsker at holde et arrangement inden for det næste halve til hele år, fortæller Trine Duus Andreasen.

De fysiske møder er stadig at foretrække

Selvom vi de seneste mange måneder har vænnet os til virtuelle møder og online dialog, er det langt fra alle typer af møder, der fungerer optimalt i det virtuelle møderum.  En undersøgelse foretaget af Convinced viser bl.a., at 73 % mener, at onlinemøder primært egner sig til møder med få deltagere.

Dette bakkes op af Trine Duus Andreasen, der siger:

– Oven på de mange måneder med udelukkende eller altovervejende digitale møder, har vi behov for at mødes fysisk og opleve den energi, det giver at være i samme rum. Det er umuligt at få en god dialog, når der sidder mange deltagere på teams. Og så har rigtig mange har savnet muligheden for at netværke både i pauserne og over en god frokost.

Centerchefen i HUSET Middelfart fastslår derfor endnu engang vigtigheden af hurtigt at tage kontakt til konference-teamet, for at få størst mulig fleksibilitet i forhold til at få de optimale lokaler på ønskede datoer.

– Vi vil hellere end gerne kunne sige ja til alle forespørgsler, men i og med mange arrangementer – både professionelle og private er blevet flyttet, kan det desværre være en udfordring af få et lokale den ønskede dag, hvis ikke man er ude i god tid, siger Trine Duus Andreasen, der vurderer dette som en generel udfordring i møde- og konferencebranchen i øjeblikket.’

Kontakt os, ring på Tel. 70 85 81 20 eller skriv til os på post@huset-middelfart.dk – vi er altid klar til at finde den løsning, der passer bedst til jeres mødebehov.

Skip to navigation