Råd og vejledning

Book et GRATIS møde med HUSETs egne rådgivere

Alle er velkomne

Gode råd fra professionelle rådgivere sikrer dig de bedst mulige løsninger til dit boligprojekt. Fortæl om dine planer og drøft dit projekt med mennesker, der virkelig har forstand på det. I vores ByggeRåd får du gode råd og hjælp til at komme videre med dit byggeprojekt, dine indretningsspørgsmål eller dit anlæg i hus og have.

Gratis rådgivning

Har du en god idé til en ombygning, udbygning eller fornyelse af din bolig, så benyt dig af muligheden for at få professionelle øjne på dine planer. 

I HUSET Middelfarts ByggeRåd får du en professionel vurdering af dine ideer og byggeplaner, så du undgår de ærgrelige fejl og besværlige omveje. Brug ekspertisen i ByggeRåd og kom hurtigere i mål med dit byggeprojekt, din nye indretning eller dit nye anlæg i hus eller have. Spørg eksempelvis om: 

  • Ombygninger og tilbygninger 
  • Renovering og energibesparelser 
  • Beplantning og udearealer


Der er 15 min. GRATIS ByggeRåd den første søndag HVER måned (undtaget  januar, juli og december). ByggeRåd har åbent fra kl. 10.00 - 16.00. HUSK at bestille tid senest onsdagen inden.

Få eksperthjælp af HUSETs egen badkonsulent

Book et møde med vores badkonsulent Helle Sørensen, og få hjælp med inspiration og indretning af jeres nye badeværelse. Helle kender til materialer og muligheder og kan vejlede, inden I vælger.


Helle er en guldmine af idéer, og hendes råd og vejledning er ganske gratis

Mød også HUSETs konsulenter - udstillere med specialviden indenfor specifikke produkter

HUSETs konsulenter er stillet til rådighed af vores mange udstillere, og giver dig en unik mulighed for at få vejledning af en konsulent med speciale i lige netop det produkt, der interessere dig.


HUSETs konsulenter er på deres stande, hvor du kan spørge ind til produkter og ydelser - ansigt-til-ansigt - inden du beslutter dig for et køb.

 

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

HUSET MIDDELFART - COPYRIGHT 2016