Byggeudstilling

Kom og se danmarks største byggeudstilling

Alle er velkomne

Vores 28.000 m2 byggeudstilling giver dig uvurderlig indsigt og inspiration. Vi har GRATIS adgang og parkering. Udstillingen er åben året rundt fra kl. 10-17 - dog lige med undtagelse af juleferien, hvor vi holder lukket.

Mød vores udstillere

Er du i gang med at bygge, renovere boligen eller ordne haven? Så tag på opdagelse i vores store byggeudstilling, hvor du finder over 170 udstillere med byggematerialer og produkter, som du kan bruge til dit projekt.

Gå på en virtuel tour i vores byggeudstilling

HUSET Middelfarts byggeudstilling består af 28.000 m2 uvurderlig indsigt og inspiration - tag på en virtuel tour her


Her må du GERNE røre ved alle varerne; Mærke kvaliteten, føle materialerne, trykke på knapperne, kigge i skufferne og åbne alle vinduer og døre så du kan træffe de helt rigtige beslutninger om produkter og materialer til dit bygge- eller renovationsprojekt.

 

Virtuel tour af indendørsudstilling

 

Virtuel tour af udendørsudstilling

BadDesign

HUSET Middelfart BadDesign er stedet, hvor dit nye badeværelse tager form. Vi hjælper med alt fra inspiration til levering og installation. Lige her i HUSET Middelfart kan du se alt det nye fra markedets førende leverandører. Vi hjælper dig med:

  • Inspiration
  • Rådgivning
  • Design
  • Salg af totalløsninger


Bag HUSET Middelfart BadDesign står nogle af landets bedste mærkevareleverandører og et landsdækkende netværk af VVS-installatører.

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

Brug for rådgivning? Så benyt dig af vores gratis byggerådgivning

Har du en god idé til en ombygning, udbygning eller fornyelse af din bolig, så benyt dig af muligheden for at få professionelle øjne på dine planer. 

I HUSET Middelfarts ByggeRåd får du en professionel vurdering af dine ideer og byggeplaner, så du undgår de ærgrelige fejl og besværlige omveje. Brug ekspertisen i ByggeRåd og kom hurtigere i mål med dit byggeprojekt, din nye indretning eller dit nye anlæg i hus eller have. Spørg eksempelvis om: 

  • Ombygninger og tilbygninger 
  • Renovering og energibesparelser 
  • Beplantning og udearealer


Book et 15. minutters gratis møde i ByggeRåd den første søndag i måneden

Besøg vores café

Kom og nyd en let frokost eller en kop friskbrygget kaffe og et stykke hjemmebagt kage i vores café. Hos os kan du kombinere et hyggeligt cafébesøg med en masse ny inspiration til boligen og efterfølgende nyde en smuk spadseretur i Hindsgavl Dyrepark.

 

HUSETs Café holder åbent i forbindelse med aktiviteter - tjek aktivitetskalenderen eller ring til os og hør nærmere på 70 12 36 00

Tæt på motorvejen

HUSET Middelfart ligger lige midt i Danmark - tæt på både station og motorvej. Vi er derfor, for de fleste, højest et par timer væk, uanset om du kommer fra København eller Aalborg.

HUSET MIDDELFART - COPYRIGHT 2016